Ik meld mij direct aan

 
Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.
Ik meld mij aan als deelnemer bij Buurauto.
Je ontvangt van ons een deelnameformulier en incassomachtiging die je ondertekend retour kunt sturen met een kopie rijbewijs (BSN onleesbaar maken!).
We hebben het Buurhulppakket beschikbaar met flyers, een raamposter, kaartjes voor de supermarkt enz. zodat je jouw buren enthousiast kunt maken om samen een Buurauto te delen. We sturen het je graag toe.
stuur mij het Buurhulppakket
Als je nog een andere auto hebt die je graag wilt verkopen, dan kunnen we je daarbij helpen. In ons netwerk hebben wij een bemiddelaar die jouw auto voor een geringe vergoeding je helpt een goede prijs voor je auto te krijgen. Wij noemen dat een automakelaar
breng mij in contact met de automakelaar
Ik heb een actiecode

Telefoon:

033 88 716 22

Adres:

Soesterweg 314A
3812 BH Amersfoort